Foto: GLC

Fossilfri storsatsning av västsvenska GLC

GLC, ett Västsvenskt transportföretag, fortsätter resan mot fossilfritt och bygger egen gasstation i Gårdsten. Etableringen sker i samarbete med Gasum. Man kommer att kunna tanka både flytande (LBG) och komprimerad biogas (CBG).Vd Martin Salenius.
– Vi följer den tekniska utvecklingen noga och tar vår del i att gå mot ett mer hållbart samhälle på största allvar. Vi vill successivt minska vårt klimatavtryck med smarta och långsiktiga investeringar. Att vi nu kan erbjuda tankning med biogas är ett viktigt steg i den riktningen, säger han.

Mikael Antonsson, ansvarig på Gasum, ser GLC som en seriös aktör med stor fordonsflotta och man ser fram emot samarbetet.

Om artikeln

Publicerad: 2020-11-27 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: CBG Fossilfritt Gasum GLC LBG