Jens Holtinger, ny chef för Volvos globala organisationer lastbilsproduktion.

Volvos globala organisation för lastbilsproduktion får ny chef

Jens Holtinger har utsetts till chef för Volvos globala organisation för lastbilsproduktion och medlem av Volvos koncernledning. Han ersätter Jan Ohlsson som efter en lång och framgångsrik karriär går i pension.

Jens Holtinger, född 1970, började sin karriär inom Volvokoncernen 1995. Han har bred internationell erfarenhet och har haft en lång rad positioner inom produktion, bland annat som fabriksansvarig i Gent, Belgien, Skövde och Tuve, Sverige. Idag arbetar Jens Holtinger som ansvarig för lastbilsproduktionen i Europa och i Brasilien.

Jens Holtinger tillträder sin tjänst den 1 oktober, 2020.

Om artikeln

Publicerad: 2020-09-10 09:17
Kategori: Nyheter
Taggar: Jens Holtinger Volvo Lastvagnar Volvokoncernen