DAF och Malte Månsson bjuder in till öppet hus

Fredagen den 18 september bjuder DAF och Malte Månsson Verkstäder in till öppet hus i Jordbro. Arrangemanget genomförs utomhus (i huvudsak), i samarbete med ett antal av företagens samarbetspartners, och ger besökarna möjlighet att bland annat provköra lastbilar samt prata byggnationer och finansiering med utställarna på plats.

Grillen lovar man är igång. Och maten bjuder man på. Likaså kan man som besökare ta en rundtur i verkstaden.

Den som har riktig tur åker hem på en elmoped värd 18 000 kronor, vilken du har chansen att vinna om du dyker upp.

Det öppna huset pågår mellan klockan 11 och 14 på Traversvägen 16 i Jordbro. Och om du tycker att arrangemanget känns bekant så kan det bero på att det tidigare kallades ”Hylastdagarna”. Ett populärt och välbesökt arrangemang som startade år 2011.

Om artikeln

Publicerad: 2020-09-09 11:27
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Evenemang Jordbro Malte Månsson Verkstäder AB Mässor Öppet hus Utställningar