Foto: Lav Ulv

Nordic Nest väljer Postnord som nordisk distributör

Nordic Nest utökar sina leveranser och gör Postnord till nordisk distributör i ett nytt avtal Under de senaste åren har Postnord distribuerat delar av Nordic Nests leveranser i Sverige. Med det nya avtalet täcker nu uppdraget leveranser inom Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Nordic Nest är en av de ledande e-handelsaktören inom heminredning i Norden. Nu väljer Nordic Nest Postnord till att bli den nordiska distributören för bolagets varor, vilket innebär leveranser till Norge, Danmark, Finland och Sverige. Flera av Postnords tjänster kommer att nyttjas i det utökade samarbetet som inkluderar leveranser till ombud, till mottagarens postlåda och hemleveranser.

Det nya avtalet är utarbetat i nära samarbete mellan Postnord och Nordic Nest för att fungera väl i samtliga nordiska länder oavsett om det gäller tyngre eller lätta, mindre försändelser och samtidigt ge mottagaren leveransalternativ. Det är Postnords höga närvaro i Norden och det kompletta tjänsteerbjudandet som gjort att Nordic Nest valt att utöka samarbetet.

Det nya avtalet trädde i kraft i april 2020 och leveranserna har startats i samtliga länder.

Om artikeln

Publicerad: 2020-06-17 09:04
Kategori: Nyheter
Taggar: E-handel Nordic Nest PostNord