Ivecos fabrik i Madrid, Spanien. Foto: Iveco

IVECO startar produktionen i Italien och Spanien

IVECO har meddelat att det är redo att återuppta produktionen vid sina anläggningar i Italien och Spanien som tillfälligt varit stängda i mars för att skydda anställda och bidra till de lokala regeringarnas åtgärder för att begränsa spridningen av COVID-19-epidemin.

Fabriken i italienska Suzzara, startade produktionen den 4 maj, medan Brescia i Italien. Madrid pch Valladolid i Spanien, startar den 11 maj. Under stängningen har Iveco samarbetat med sina leverantörer för att säkerställa nödvändig leverans av delar för att gradvis öka produktionen för att möta kundernas krav.

Hälsa och säkerhet för anställda och kunder har högsta prioritet för Iveco som har vidtagit omfattande åtgärder för att garantera deras skydd. Åtgärderna inkluderar sanering av anläggningarna, arbetsstationer och verktyg samt tillhandahållande av personlig skyddsutrustning såsom ansiktsmasker och sköldar, handskar och handdesinficeringsgel. Anläggningens layout och arbetsflöden har omorganiserats för att säkerställa att alla anställda kan upprätthålla en säker social distans under arbetet.

När produktionen återupptas, kommer också lanseringen av den nya IVECO S-WAY att fortsätta och leveranser till de många väntande kunderna kommer också att börja igen.

Om artikeln

Publicerad: 2020-05-06 09:34
Kategori: Nyheter
Taggar: Corona Covid-19 Iveco Uppstart