Iveco

Listar alla artiklar taggade med: Iveco

Iveco välkomnar att gaslastbilar ”Maut-befrias”

Iveco säger att de har den perfekta lösningen för dem som vill minska kostnaderna vid körning på de tyska motorvägarna. Tack vare sin naturgasbil, Stralis NP, som just blivit känd som ”Årets hållbara lastbil 2019” och som kan köra över 1 700 kilometer på en tank, kan du nu slippa delar av mauten när du kör genom Tyskland. Men det är inte bara Iveco det gäller.
Daf

Gasdriven Stralis körde London-Madrid på en tank

En IVECO Stralis NP-lastbil på 460 hk från Storbritannien har fullföljt den hittills sannolikt längsta körningen på en enda LNG-tankning för att visa de naturgasdrivna fordonens hållbarhet inom inrikes och europeiska vägtransporter.
södra

OKQ8 först i Sverige med uthyrning av gasbilar

Från och med i höst kan OKQ8:s kunder hyra transportbilar med gasdrift. Bolaget blir därmed först ut att kunna erbjuda den typen av fordon för uthyrning på den svenska marknaden.

Meca Tunga Delar

Kardanaxelservice AB

Meca Tunga Delar

Vos ”Hotwheel”-satsar – med LNG

Vos Logistics utökar sin fordonsflotta inom sitt internationella nätverk av megatrailers med ytterligare fordon som är gasdrivna. Satsningen ligger i linje med deras ambitioner och kundernas förväntningar på hållbara och kostnadseffektiva transportlösningar.

Daf

Dakar Rally 2014

IVECO: Nu ska vi vinna – igen!

Fartyget som transporterar fordon till Dakar-rallyt har precis lämnat hamnen i franska Le Havre för att resa till Sydamerika och den sjätte upplagan av Dakar-rallyt, som Iveco den här gången kallar för ?The Odessey?. Ett rally som enligt Iveco ska sluta med att man erövrar titeln på nytt i världens tuffaste utmaning för lastbilar

Stralis LNG prisas för hållbara transporter

Med sin Stralis LNG (flytande naturgas), har Iveco fått "Europäischen Transportpreis für Nachhaltigkeit", ett europeiskt pris för hållbara transporter. Beslutet fattades av en jury som har representanter på högsta nivå inom tyska transportbranschen: den tyska bilindustrins organisation (VDA), media, forskning och statliga institutioner.

Hultsteins

PostNord laddar för eldriven distribution

PostNord Logistics och Iveco har ingått avtal om leverans av två Iveco Daily Electric av modellen 35S. Det innebär att under 2014 kommer de första elbilarna i 3,5-tonssegmentet att rulla ut på de svenska vägarna.

Nokian

IVECO Årets Lastbil 2013

Iveco Stralis Hi-Way utsågs på tisdagskvällens pressafton på IAA till Truck of the Year 2013.

Aspök

Iveco firar 30 år i Sverige på Lastbil 2012

1982 gjorde Iveco sitt första framträdande i Sverige och grundade samtidigt Iveco Sweden AB. 30 år senare firar Iveco sin födelsedag med den nordiska premiären av den senaste lösningen för fjärrtransporter: nya Stralis Hi-Way!