Samtliga Widrikssons fordon körs med fossilfria drivmedel. Samtliga Widrikssons fordon körs med fossilfria drivmedel.

Widrikssons får kvalitetsuppdrag från elgrossisten Rexel

Elgrossisten Rexel Sverige har valt Widrikssons Åkeri för sin distribution av elartiklar i Storstockholm. Rexel är en marknadsledande elgrossist som erbjuder elartiklar för allt från tung industri, kraftbolag till kommersiella fastigheter och hemmiljö.

Widrikssons uppdrag omfattar hämtning av elartiklar från Rexels distributionscentral i Jordbro, sortering och omlastning på Widrikssons terminal i Västberga samt lokal distribution till Rexels butikskedjor Storel och Selga, samt slutkunder som byggarbetsplatser och byggfirmor.

Johan Nyblom, vd på Widrikssons.
– Rexel är en kund som passar väl in vår verksamhet. Uppdraget ställer höga krav på leveransprecision, service och kvalitet, vilket är kärnan i vår verksamhet och något vi hela tiden utvecklar. Vi har en förmåga att vara anpassningsbara och skräddarsy vårt erbjudande för att passa kundens specifika behov, säger han i pressmeddelandet.

Avtalet omfattar cirka 250 transportdagar per år, måndag till fredag. Samtliga fordon som kommer att användas för Rexels transporter, drivs med förnybara drivmedel, precis som i Widrikssons övriga verksamhet.

Thomas Engman, Transportchef Rexel Sverige, avrundar.
– Vi sökte en transportlösning med hög kvalitet och en partner som kontinuerligt utvecklar och förbättrar leveranserna. Widrikssons har lång erfarenhet av att vidareutveckla logistiklösningar både när det gäller själva distributionen och kundupplevelsen, kombinerat med en hög servicenivå och höga miljökrav. Med vårt mål att bli branschens ledande supply chain partner är det mycket viktigt att ge kunderna bra service hela vägen och då är Widrikssons rätt partner för oss, säger han.

Om artikeln

Publicerad: 2019-12-03 10:35
Kategori: Nyheter
Taggar: Fossilfritt Rexel Storstockholm Widrikssons