Suvanto Trucks blir återförsäljare för DAF Trucks

Suvanto Trucks Oy har ingått ett avtal med Nordic Truckcenter om försäljning av nya lastbilar av märket DAF. Suvanto Trucks har som mål att öka marknadsandelen för DAF-fordon i Sverige och Finland.

Suvanto Trucks, som säljer begagnade tunga fordon, expanderar nu sin verksamhet till försäljning av nya fordon. Företaget har ingått ett avtal med Nordic Truckcenter om att bli återförsäljare för holländska DAF i Helsingborgsområdet i Sverige samt i delar av Finland.

Suvanto Trucks Oy öppnade i början av september ett kontor i Helsingborg. Suvanto Trucks är Finlands största självständiga återförsäljare av tunga fordon, med en omsättning på närmare 50 miljoner euro 2018 och totalt över 1 100 sålda enheter. I Finland har företaget verksamhetsställen i Åbo och Tammerfors.

Om artikeln

Publicerad: 2019-11-29 15:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Återförsäljare DAF Suvanto