Till vänster Skåneportens Andreas Meyer och Mekonomens Stefan Bevenmark.

Mekonomen öppnar på Skåneporten i Örkelljunga

Mekonomen har tecknat avtal för etablering på Skåneporten i Örkelljunga. Detta skedde i samband med att Örkelljunga kommun och Föreningen Örkelljunga Näringsliv arrangerade mässan Örkelljunga Träffas.

Mekonomen är nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker, verkstäder och bilvårdsanläggningar.
– Genom vårt rikstäckande nät av anläggningar har vi den bästa tillgängligheten i branschen. Vi etablerar nu en Gör det själv-tvätt på välkända Skåneporten i Örkelljunga, säger Stefan Bevenmark, affärschef på Mekonomen.

Andreas Meyer, VD på Skåneporten Fastigheter AB.
Med Mekonomen stärker och kompletterar vi utbudet på Skåneporten. Vi vill erbjuda människor i och kring Örkelljunga samt tillstannande trafikanter ett bra utbud av trafiknära servicehandel, säger han.

Andreas Meyer konstaterar att mässan bjöd på flera spännande möten och var en mycket positiv upplevelse för dem. Extra glädjande var det att signera avtalet med Mekonomen på plats, avslutar han.

Om artikeln

Publicerad: 2019-11-13 12:23
Kategori: Nyheter
Taggar: Mekonomen Örkelljunga Skåneporten