Malte City – ny verkstadskedja för transportbilar

Nu lanseras Malte City. En ny, märkesoberoende verkstadskedja med fokus på transportfordon på upp till 3,5 ton. Med sitt ”dream team” av skickliga mekaniker och generösa öppettider, ska de leverera kvalitet och tillgänglighet.

Bakom lanseringen står Malte Månsson Verkstäder AB som hanterar även tunga fordon, men med Malte City och fokus på lätta transportbilar, kan de finnas på fler platser. Efterfrågan på professionell service och reparationer av transportbilar är ständigt stigande, skriver de i ett pressmeddelande.

Ferenc Safian är marknadschef på Malte City:
– Transportbilar som står stilla gör ingen åkare glad. Däremot är korta väntetider till en kompetent verkstad humörhöjande, säger han.

Malte City har målsättningen att de kunder som bokar, ska kunna få en tid redan samma dag eller dagen efter. Deras öppettider just nu är mellan 07.00 till 18.00 alla vardagar.
– Från den 1 september kommer vi att ha öppet mellan 07.00 till 23.00 måndag till torsdag, säger Ferenc Safian till Proffs.

De har satt samman ett ”dream team” av skickliga mekaniker med lång erfarenhet av alla slags transportbilar vilket ska borga för en både bred och hög kompetens och de välkomnar alla märken och modeller upp till 3,5 ton.

Malte City lanseras först i Uppsala och blir först i raden av en planerad expansion med samma koncept till flera andra större städer.
– Målsättningen är att inom ett år öppna tre till fem nya verkstäder under varumärket Malte City, avrundar Ferenc Safian.

Om artikeln

Publicerad: 2019-04-16 10:19
Kategori: Nyheter
Taggar: Företagsnyheter Malte City Malte Månsson Verkstäder AB