Nu kan du dejta och ”tanka kärlek” – på Circle K

Är du singel? Eller vill du och din livskamrat ha en mysig stund? Circle K vill göra det enklare för människor att dela kärleksfulla stunder och att hitta kärleken. På tio av Circle K:s stationer i Sveriges singeltätaste orter, kommer det att mellan 13-27 november att serveras kärleksmenyer under kampanjen Tanka Kärlek.

På de utvalda stationerna kommer det att serveras en trerätters kärleksmeny för två vid ett romantiskt uppdukat bord. Med kampanjen vill Circle K att du inte bara ska kunna tanka drivmedel. Du ska också ges möjligheten att tanka kärlek.

Varje dag möts hundratusentals bilister ute på de svenska vägarna, men sällan finns det tillfälle att prata med varandra. Nu vill Circle K förändra det för de cirka 250 000 kunder som dagligen besöker deras stationer.

I samarbete med dejtingsidan Match, bjuder Circle K in till dejt under kampanjen Tanka Kärlek då det på särskilda stationer kommer att stå uppdukade bord för att skapa kärleksfulla möten. Rosor och ljus ramar in en tillhörande trerätters dejtingmeny för två som serveras.


Tanka Kärlek låter dig dejta
längs med vägen och ger dig en genväg till oväntad romantik oavsett om du delar den med någon du känner, kanske någon som har suttit bredvid dig och läst kartor halva ditt liv, eller om det är någon du just träffade i kaffekön.

Sarah Hermansson är relationscoach och säger att det i en hektisk vardag kan vara svårt att få tid över till romantik.
– En romantisk gest måste inte alltid vara storslagen, säger hon. Även små handlingar kan betyda otroligt mycket.
Med Tanka Kärlek blir det enklare att tända gnistan i gamla såväl som nya bekantskaper, säger hon.
Behöver du relations- och konversationstips, finner du sådana på Circle K:s Facebook.

Mellan 13-27 november står borden uppdukade och middagen kostar 189 kronor för två, inklusive alkoholfri dryck. Den ena menyn bjuder på kött, medan den andra är lakto-ovo vegetarisk.

Circle K försäkrar oss om att även lastbilschaufförer är välkomna att tanka kärlek och vi har ringt runt för att höra om det finns plats för lastbilar på de utvalda stationerna. Endast två av dem säger att det kan vara svårt att parkera ett fullstort ekipage.

På följande Circle K-stationer kan du ”tanka kärlek”:
  • Lund Södra
  • Örebro, Västhaga
  • Norrköping, Karusellen
  • Linköping, Tornby (trångt för större ekipage)
  • Uppsala, Bärbyleden
  • Eskilstuna, Västerleden
  • Karlstad, Västra Infarten
  • Karlstad, Nobelplan (trångt för större ekipage)
  • Helsingborg, Ramlösa
  • Umeå, Ersborda

Kommer du att Tanka Kärlek – eller har du redan gjort det? Hör av dig Proffs och berätta på adressen red@vagpress.se. Bifoga gärna ett foto från din dejt!

Om artikeln

Publicerad: 2018-11-13 16:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Circle K Dejting Företagsnyheter Tanka Kärlek