Prenumerera nu och vi bjuder på entrén till Elmia!

Tidningen Proffs kommer som vanligt att finnas på plats under Lastbilsmässan på Elmia. I år kommer ni att få träffa en rad "kändisar" i vår monter. Och om du köper en prenumeration på tidningen idag, bjuder vi dig på en dagsbiljett till mässan (värde: 150 - 200 kr)!

Årets lastbilsmässa står runt hörnet och just nu laddar många branschrelaterade företag upp för att möta dig i myllret på Elmiamässan i Jönköping den 24 – 27 augusti.

Tidningen Proffs finns som vanligt på plats och i år kommer vi att bjuda på några riktigt intressanta möten i vår monter.

Under hela veckan kan ni träffa representanter för ”Här stannar Sverige” hos oss. Kom till vår monter, D01:58, och prata om branschens framtid. 

På lördagen har vi det stora nöjet att få besök av Helsingborgs trafikpolis, som i omgångar kommer att finnas på plats i montern under dagen.

Lite då och då under mässdagarna kommer flera andra intressanta personer med anknytning till branschen att dyka upp i Proffs-montern.
Du är varmt välkommen!

Om du väljer att nyteckna en årsprenumeration senast den 16 augusti, genom att sätta in 315 kronor på BG 5289-3310 (glöm ej att ange namn och adress), så bjuder vi dig på en dagsbiljett till Lastbil 2016 på Elmia (Värde: 150 – 200 kr)!

Men observera – erbjudandet gäller endast om du förskottsbetalar till vårt bankgirokonto!

Om artikeln

Publicerad: 2016-08-02 13:27
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Fribiljett Lastbil 2016 Prenumerationserbjudande