Fotograf: Preem

Hoyer fortsätter köra för Preem

Preem och Hoyer har tecknat ett nytt flerårigt avtal gällande transporter av petroleumprodukter. Hoyer har utfört vägtransporter för Preem sedan 2006.

– Vi är mycket nöjda med att förlänga samarbetet med vår huvudtransportör, och vi är säkra på att vi tillsammans kan utveckla transporterna ytterligare för att möta våra behov. Tankbilarna är viktiga kuggar i vårt logistiksystem och behovet av miljö- och kostnadseffektiva leveranser blir allt viktigare, säger Henrik Larsson, Logistikchef Preem.

Preem berättar att alla chaufförer som levererar företagets produkter har utbildning i sparsam och ekonomisk körning, så kallad Eco-driving. Preem kräver bland annat att samtliga tankbilar har alkolås och hastighetsbegränsare som är inställda på 80 km/tim.
– Vi är naturligtvis oerhört glada över att Preem visar oss förnyat förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår gemensamma vision om säkra och långsiktigt hållbara tankbilstransporter tillsammans med dem, säger Niclas Wallin, vd på Hoyer Svenska Petrolog AB.

Om artikeln

Publicerad: 2015-01-14 09:50
Kategori: Nyheter
Taggar: ADR-transporter Ekonomi Företagsnyheter Hoyer Preem