Fotograf: Terje Borud, Statoil

Internet, lounge och färskt kaffe

Statoil öppnar fem nya fullservicestationer 2012

Under 2012 öppnar Statoil fem nya fullservicestationer i Sverige. Läget för stationerna blir i Kungsbacka vid Onsalamotet, i Strömstad vid E6, Vintrie i Malmö samt Länna och Arninge i Stockholmsområdet.

Svenska Statoil fortsätter att bygga det man kallar ”framtidens stationsnät”. Detta med en kombination av fullservicestationer, automatstationer och truckdieselanläggningar som erbjuder olika typer av drivmedel.
– Vi går i framkant för att möta den efterfrågan som kunderna idag har på en modern drivmedelsstation. Alla våra stationer har ett enhetligt koncept med en modern profil och möter kraven på säkerhet, miljöansvar och produktutbud, säger Morgan Wiktorsson, vd på Svenska Statoil.

De nya fullservicestationerna är en utveckling av Statoils koncept vilket exteriört bland annat innebär stora glasade fönsterpartier. Och med fler toaletter hoppas man kunna uppfylla ytterligare ett önskemål från kunderna.
– En annan nyhet är att det finns en lounge där kunderna kan ta en välbehövlig paus längs vägen och sitta ned för att njuta av en kopp kaffe gjord på nymalda bönor, en nybakad baguette med färsk fyllning, koppla upp sig på Internet eller läsa en tidning, säger Morgan Wiktorsson.

Om artikeln

Publicerad: 2012-02-02 09:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Drivmedel Fullservicestationer Statoil