Statoil

Listar alla artiklar taggade med: Statoil

Åkare klipper tankkort i protest

När franska Samat vinner upphandlingen av transporter för Circle K i södra Sverige, möts detta av oro bland förarna trots att alla välkomnats att söka anställning i det nya bolaget. Nu har anställningsintervjuer gjorts och Proffs har lyssnat på ljudinspelningar från dem.

Förarna oroliga när Samat tar över Dantra-körning

När Statoil/Circle K gjorde transportupphandlingar i mars i år, blev bland andra danska Dantra AB en av förlorarna. Nu oroas de svenska Dantrachaufförerna i Kalmar och Malmö över om även de kommer att bli förlorare?

VBG onspot

Statoil i Charlottenberg:

Vlantana är välkomna – så länge de köper diesel

På Statoil i Charlottenberg, har man kontakt med Vlantana om deras parkerande på stationens parkeringsplats. Tankar fordonen, får de stå där. Nu har dieselpriset i Norge gått ner och därför tankas det mer där varför överenskommelsen verkar hänga i luften.

Prenumeration 2020-09

Statoil öppnar tre nya anläggningar för Biodiesel

Nu öppnar Statoil möjligheten för tung trafik att tanka Biodiesel B100 på ytterligare tre truckdieselstationer i Gävle, Jönköping och Göteborg. Att tanka dieselfordon med Biodiesel B100 ger väsentligt lägre koldioxidutsläpp.

Internet, lounge och färskt kaffe

Statoil öppnar fem nya fullservicestationer 2012

Under 2012 öppnar Statoil fem nya fullservicestationer i Sverige. Läget för stationerna blir i Kungsbacka vid Onsalamotet, i Strömstad vid E6, Vintrie i Malmö samt Länna och Arninge i Stockholmsområdet.

VBG onspot