Goodyear Dunlop öppnar sajt för bättre åkeriekonomi

I dag lanserar Goodyear Dunlop en webbplats med information om hur man som åkeriägare kan sänka sina kostnader och minska sin miljöpåverkan.
Enligt en undersökning med mer än 400 åkerichefer säger nästan en tredjedel (28 procent) att brist på information hindrar dem från att göra större bränslebesparingar.

Webbportalen och den tillhörande Twitter-feeden (@efficientfleet) innehåller bland annat Goodyear Dunlops tips för att hjälpa åkerier att minska sin bränsleförbrukning samt fallstudier av miljövänlig fordonsparkshantering.
På webbportalen finns även information om Goodyear Dunlops kommande åkerikonferens Driving fuel efficiency in Europe’s road freight transport. Evenemanget hålls i Bryssel, Belgien, den 25 januari 2012.

Europeiska beslutsfattare, branschexperter och transportakademiker kommer då att berätta om de senaste innovationerna, juridiska trenderna och forskningen för att hjälpa åkerier i alla sektorer och regioner att minska sin totala bränsleförbrukning och sina koldioxidutsläpp.
– Vi ser webbplatsen som ett forum för åkerier i Europa, med råd, support och information för att förbättra bränsleeffektiviteten, säger Boris Stevanovic, marknadsdirektör för lastbilsdäck på Goodyear Dunlop Europe.

Länk till portalenklicka här!

Om artikeln

Publicerad: 2012-01-20 11:52
Kategori: Nyheter
Taggar: Däck Ekonomi Goodyear Dunlop It