Appen som hittar Volvoverkstaden

Volvo Lastvagnars smartphone-app Dealer Locator, ger på ett enkelt sätt information om närmsta återförsäljare eller serviceverkstad. Applikationen uppdateras ständigt för att inkludera Volvo Lastvagnars globala servicenätverk, som består av över 2 300 återförsäljare och verkstäder.

I nuläget finns omkring 1 200 verkstäders och återförsäljares geografiska koordinater registrerade i Dealer Locator men arbetet med att uppdatera antalet serviceställen pågår kontinuerligt. Applikationen finns i dagsläget globalt med undantag för Nordamerika och med tyngdpunkt på marknaderna i Europa.

Sedan i juni finns Dealer Locator tillgänglig för Iphones, med gratis nedladdning i App Store, och nu även för Android.

Om artikeln

Publicerad: 2011-12-13 12:16
Kategori: Nyheter
Taggar: App Teknik Volvo