Här snackar vi paketbil!

Tiden före jul har många företag sin mest intensiva period och det är även årets i särklass mest intensiva period på landets paketterminaler. ...

Tiden före jul har många företag sin mest intensiva period och det är även årets i särklass mest intensiva period på landets paketterminaler. Hos Posten Logistik menar man att det är ett hedersuppdrag att förse handeln och privatpersoner med julens varor. Man medger samtidigt att det dessutom är en riktig logistikutmaning.
Att man verkligen går in för sitt uppdrag speglas genom att man till och med låtit specialdesigna ett antal av företagets paketbilar. Att det är just ”paket”-bilar framgår numera med all önskvärd tydlighet.
Varje dygn hanteras cirka 220 000 paket och över 10 000 pall och under den mest intensiva perioden före jul ökar paketvolymerna med upp till 50 procent. För detsamma anställs därför cirka 180 julvikarier i verksamheten.

Om artikeln

Publicerad: 2008-12-19 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: