Haldex tar hem stororder

Haldex division Commercial Vehicle Systems har fått en order på cirka 800 MSEK över en femårsperiod från det tyska företaget BPW (Bergische Achs...

Haldex division Commercial Vehicle Systems har fått en order på cirka 800 MSEK över en femårsperiod från det tyska företaget BPW (Bergische Achsen), Europas största tillverkare av axlar till släpvagnar.rnOrder avser automatiska bromshävarmar, som utvecklats gemensamt av Haldex, som är globalt ledande inom automatisk bromsjustering för tunga fordon med trumbromsar, och BPW. Bromshävarmarna går under benämningen ECO-Master II och är baserade på den senaste generationen av automatiska bromshävarmar från Haldex. ECO-Master II ersätter BPW:s tidigare generation egentillverkade automatiska bromshävarmar.rn

Om artikeln

Publicerad: 2008-04-17 00:00
Kategori: Nyheter
Taggar: