Queen of the Road

Listar alla artiklar taggade med: Queen of the Road

”Tack och adjö, DSV”

Dans Road Transport har, efter nära nog tjugo år, slutat köra för DSV som helt enkelt inte vill betala vad som behövs för att ett svenskt åkeri ska kunna bedriva sin verksamhet. Trots att speditörer säger sig vilja ha svenska åkerier och att dessa är svåra att få tag på, visar sig det behovet allt mer sällan i prissättningen.
Gelins KGK

Drygt 5 000 kom till Kristianstad Truckmeet

Kristianstad Truckmeet i härligt solsken och på plats fanns bland annat ett alltid lika engagerat Queen of The Road-team. Nätverket firar i år 10-årsjubileum, vilket också syntes på utbudet av varor som fortsätter att hålla lika hög kvalitet som medlemmarna i nätverket gör.

Prenumeration 2020-09

Barbro ”Babs” Markström är död

Med stor sorg i hjärtat tvingas vi idag meddela att Barbro "Babs" Markström är död. Ett gott hjärta har slutat att slå och saknaden är total.

Daf

Elmia öppnar portarna till årets ”lastbilsfest”

Under onsdagen öppnas portarna till Lastbil 2014 på Elmia i Jönköping. Proffs är så klart på plats ? i sällskap av tjejerna i Queen of the Road. Du hittar oss i monter D01:28!

Gelins KGK
BOKPREMIÄR

Diesel & Läppstift:

Cathies spännade chaufförsliv i bokform

Årets stora bokhändelse i lastbilsbranschen stavas "Diesel & Läppstift". Boken är skriven av Catherine "Cathie" Sandberg som i mitten av 1980-talet, 25 år gammal, fick jobb som långtradarchaufför och som sedan begav sig ut på kontinenten ? rakt in i en rad äventyr. Äventyr som hon med glöd och inlevelse nu berättar om i sin debutbok.

Hultsteins