provkörning

Listar alla artiklar taggade med: provkörning

Nu startar Scanias riksturné 2018

Nu drar Scania Sveriges stora riksturné igång. Under närmare två månader kommer lastbilskaravanen, med alla segmenten, att besöka cirka 70 orter så att alla nyfikna får möjlighet att provköra fordonen.
Budi 2021

Mercedes introducerar HAD – hydraulisk framhjulsdrift

Vid en presentation i Stuttgart under måndagen visade Mercedes sitt nya hjälpaggregat för temporär allhjulsdrift. Systemet kallas HAD vilket står för Hydraulic Auxiliary Drive - hydraulisk hjälpdrift.

Prenumeration 2020-09

Proffs provkör nya FMX

Sedan i juni har Volvo kört en stenhård introduktion av nya FMX. Man började med den egna organisationen som säljare och servicetekniker.
Lika stenhård var provkörningen på olika tuffa banor inom Kållereds bergtäkt söder om Göteborg, där tidningen Proffs så klart tog chansen att testa bilen.

 

Prenumeration 2020-09

Provkörd:

Nya Mercedes Sprinter

Nyheterna kring Mercedes nyttofordon fortsätter att dugga tätt. Senast ut på banan är den uppdaterade versionen av Sprinter. Den känns främst igen på sin nya front. Grillen har därmed samma formspråk som Actros, Antos, Arocs, Atego, Econic och Citan.

VBG onspot

Proffs har provkört nya Streamline

Under en imponerande uppvisning av det senaste i teknik och aerodynamic har Proffs nu provkört Scanias nya Streamlineserie. Detta är de nya G- och R-serielastbilarna som är optimerats för låg bränsleförbrukning och som har en långt driven aerodynamisk formgivning med speciella luftriktare.

Hultsteins

3-månaders ”FH-turné” drar igång i mars

Volvos storslagna lansering av sin nya FH-modell under fjoråret, fortsätter nu ? med mer fokus på slutanvändaren. För även om tusentals kunder och återförsäljare redan har haft möjlighet att "klämma och känna" på bilen, är det först nu man ger sig ut på riktigt bred front mot förare och åkerier.

Daf