Protest

Listar alla artiklar taggade med: Protest

Hundratals chaufförer i protest mot ”slakten” på vägarna – i Australien

Hundratals lastbilsförare och deras supportrar tog sig ut på gatorna i alla större städer i Australien för att kräva regler som riktar sig mot ”slakten” på vägarna med lastbilsolyckor orsakade av stressade och underbetalda förare som tvingas till långa arbetsdagar. Man vill också se ett slut på att jobb går förlorade.
Nokian

Landsbygdsupproret laddar för morgondagens protest

Allt fler människor engagerar sig mot det de finner är fel och orättvist när politikerna inte lyssnar längre. På lördag är det dags för Landsbygdsupproret att protestera mot det som de menar förgör en levande landsbygd. Protesten äger rum på Norrmalmstorg i Stockholm imorgon mellan klockan 11.00 – 14.00.
Åkaren i Sverige

Bromsa Sverige: ”Den 2 mars ska trafiken stanna”

Bromsa Sverige bromsar inte endast för transportbranschen. De bromsar för mycket mer i Sverige som inte är bra. Gruppen Bromsa Sverige genomförde den 28 december 2018 en första ”provbromsning”. Den 2 mars klockan 14.00, gör man det igen. Då ska alla dra handbromsen där de befinner sig – men – på ett trafiksäkert sätt.
Aspök

Åkare klipper tankkort i protest

När franska Samat vinner upphandlingen av transporter för Circle K i södra Sverige, möts detta av oro bland förarna trots att alla välkomnats att söka anställning i det nya bolaget. Nu har anställningsintervjuer gjorts och Proffs har lyssnat på ljudinspelningar från dem.

Hultsteins

Sverigeåkarna: ”Det är nu dags för en jätteprotest mot etablissemanget”

Svar på Åkare Åkesson i Åkarstads debattinlägg: En reaktion på att "Sverige har blivit idiotins stamort på jorden" är knappast någon överdrift!
Är du bara en tillrest åkare/chaufför från forna östblocket så kan du i princip ställa till med vad som helst utan påföljd. Kör du spritpåverkad och polisen stoppar dig så är det bara att hoppa ur bilen och skrika att det var inte jag som körde, då inte ens förarkortet duger som bevis! (Om du låtit någon annan köra på ditt kort, så hade även det varit ett brott men åklagaren lägger ner, enklast så! Detta hände vid milstolpen söder om Helsingborg) Bara att nyktra till och köra vidare.

Mabi_2020-02