Goodyear

Listar alla artiklar taggade med: Goodyear

Goodyear lanserar versatila och bränslesnåla Fuelmax Endurance

För att stödja lastbilstillverkare och transportföretag på vägen mot en mer hållbar framtid, lanserade Goodyear igår det nya mångsidiga och bränsleeffektiva däcket Fuelmax Endurance. Däcket presenteras som slitstarkt, effektiv, mångsidigt med bra grepp och ger mindre bränsleförbrukning och därmed mindre utsläpp.

Goodyear byter ut all petroleumbaserad olja

Goodyear byter ut all petroleumbaserad olja till år 2040. Man strävar efter att leverera innovativa produkter som bidrar till att förändra mobiliteten i hela världen, och samtidigt främjar en hållbar framtid. Ansvarsfullt anskaffade och mer miljövänliga material som säkerställer högsta kvalitet och prestanda är en del av Goodyears Better Future-ramverk.

Nu kan du bli ?Vägens hjälte?

Skulle du stanna för att hjälpa en nödställd?

Ett allt hårdare samhällsklimat, med ökad brottslighet och risk för att själv råka illa ut, gör att man kanske tänker till en extra gång innan man beslutar sig för att stanna i syfte att hjälpa en medtrafikant som råkat ut för problem längs vägen. Skulle du stanna?
En undersökning från Goodyear visar färre än varannan svensk hade gjort det och därför startar man nu en tävling, "Vägens hjälte", i samarbete med Falck.

Goodyear Dunlop:

Däckmärkning en viktig drivkraft för att minska bränslekostnaderna

Däckmärkning kommer att spela en viktig roll för förbättringen av bränsleeffektiviteten i Europa enligt Goodyear Dunlop. Den nya däckmärkningen, som blir obligatorisk från och med den 1 november 2012, kommer att sätta fokus på rullmotstånd och följaktligen bränsleeffektivitet, vilket förväntas påverka åkerier när de köper däck.

Nya däck för låga trailers från Goodyear

Goodyear lanserar sitt nya sortiment Regional RHT II-däck på 19,5 och 17,5 tum för låga trailers, avsedda exempelvis för biltransportbilar inom både fjärr- och regionaltransport samt för tunga trailers.  De nya däcken uppfyller kraven i den kommande EG-förordningen 661/2009.