Cityleveranser

Listar alla artiklar taggade med: Cityleveranser

Dachser Norway levererar med ny eldriven batteri-lastbil

Under november börjar logistikleverantören att köra leveranser med sin första elektriska batterilastbil i Norge och vidareutvecklar därmed företagets utsläppsfria leveranser i centrala Oslo.

Helelektriska Volta Zero för cityleveranser

Volta Trucks, en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av helelektriska kommersiella fordon, har nu avslöjat den slutliga produktionsfärdiga designen av Volta Zero som, enligt företaget, är världens första specialbyggda helelektriska 16-tons kommersiella fordon, speciellt skapad för innerstadslogistik.

IVECO:s 600 000: e Eurocargo har byggts i Brescia

Iveco firar att den 600 000:e Eurocargo har byggts på den anrika produktionsanläggningen i Brescia, Italien. Milstolpen i Eurocargo-historien är en prestation som möjliggjorts av alla de som genom åren har bidragit till att etablera fordonet som ledande på sin marknad i Europa.

Dachser utökar utsläppsfria stadsleveranser

Dachser Emission-Free Delivery är en del av logistikleverantörens långsiktiga strategi för att skydda klimatet. Nu utökar man sina utsläppsfria stadsleveranser till elva europeiska städer. I slutet av 2022 kommer Dachsers leveranser till stadskärnor i minst elva europeiska storstadsregioner att vara utsläppsfria.

Bring och Posten väljer Volta Trucks

Bring och Posten väljer Volta Trucks för helelektrisk paketdistribution i city på de nordiska marknaderna.

Godscyklar bra till sista kilometern-transporter

Den sista kilometern av en transportkedja är den mest kostsamma, minst effektiva och mest utsläppsintensiva delen av hela kedjan. Att transportera paket med godscyklar är kostnads effektivt, leder till mindre utsläpp och snabbare transporter.