Bärgningsbil

Listar alla artiklar taggade med: Bärgningsbil

Assistancekåren Sweden AB:

”Vi har gjort allt ”by the book””

Assistancekåren startade egen larmcentral, samarbetet med SOS International minskade sedan drastiskt, medlemmar i Assistancekåren ansåg sig ha blivit uppsagda på fel grunder och ord står mot ord om vad som är sanningen. ”Det pågår en osaklig hetsjakt mot styrelsen och vd Mats Nilsson där saklighet ersatts med könsord, personangrepp, lögner och påhopp som gränsar till ofredande”, säger Assistancekåren.
VBG onspot

Bärgningsarbetare riskerar sina liv dagligen

I april genomförde SOS International en undersökning bland bärgare i SOS svenska vägassistansnätverk. Hela 92 procent av deltagarna i undersökningen uppgav att de under det senaste året upplevt farliga situationer på vägen i samband med bärgningsarbete. ”Vi är många gånger oroliga för vår egen säkerhet”, säger Andreas Kennler på bärgningsföretaget B&B i Nacka.
Hultsteins

Elektrisk bärgningsbil till Volkswagen

När Volkswagen kom med önskemål om ett bärgningsfordon som var eldrivet, tog den polsk-tyska tillverkaren Eurotechnik fram just ett sådant. Detta i samverkan med den nordiska representanten JB Trailer AB med säte i halländska Getinge.

Prenumeration 2020-09