Foto: Colmec. Foto: Colmec.

FORIA inleder samarbete med Colmec

Däck- och däcktjänstleverantören Colmec fortsätter att skörda framgångar. Nu har Foria AB som är ett av Sveriges stora företag inom transport- och maskintjänster, valt Colmec AB som sin huvudleverantör av däck- och däcktjänster för företagets fordon i Mälardalsregionen.

Som en del av samarbetet kommer Colmec att etablera sig i nya lokaler i Sollentuna. Lokalerns inkluderar verkstad och lagerutrymmen strategiskt placerade längs de viktiga vägarna E18 och E4.

Läget kommer att underlätta en smidig logistik och tillgänglighet för Colmecs kunder och ävebn möjliggöra fortsatt expansion.

Lokalerna där Colmec kommer att vara belägna hyrs ut av Fori, vilket ytterligare stärker samarbetet mellan de två företagen och deras gemensamma engagemang för att säkerställa högsta möjliga servicegrad för Forias omfattande fordonspark.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-27 09:16
Kategori: Nyheter
Taggar: Colmec Däckleverantör Däcktjänster Foria