Tillståndsindragningen för Kvalitetsflytt gäller med omedelbar verkan även om beslutet överklagas. Företaget har nekats inhibition. Tillståndsindragningen för Kvalitetsflytt gäller med omedelbar verkan även om beslutet överklagas. Företaget har nekats inhibition.

Kvalitetsflytt nekas inhibition

Nyligen fick Boråsbaserade åkeriet Kvalitetsflytt sitt tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik återkallat samt även gemenskapstillståndet. Beslutet gäller omedelbart. Åkeriet överklagade beslutet, men de nekas inhibition och får alltså inte transportera gods i yrkesmässig trafik.

Åkeriet har figurerat i polisens kontroller utmed väg då de haft överträdelser. Något vi nyligen berättade om.

Åkeriet verkar dock ha kommit till vägs ände, i alla fall just nu, när de nekas inhibition och därmed får inte den yrkesmässiga verksamheten fortgå.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-05 10:53
Kategori: Nyheter
Taggar: Flyttåkeri Inhibition Kvalitetsflytt Tillståndsåterkallelse Transportstyrelsen Yrkesmässig Trafik