Hoyer har sedan tidigare ett stort antal DAF i fordonsflottan. Nu förnyar man med den prisbelönta modellen DAF XG. Hoyer har sedan tidigare ett stort antal DAF i fordonsflottan. Nu förnyar man med den prisbelönta modellen DAF XG.

HOYER förvärvar 165 dragbilar

Hoyer ligger i framkant inom logistiska lösningar för vätsketransport. Nu förnyar de sin vagnpark med 165 DAF XG 480 4x2-dragbilar. Dragbilarna levereras kommande månad och kommer att användas inom verksamheter i Europa. Alla fordon är utrustade med DAF:s uppsättning av de senaste avancerade förarassistanssystemen.

Hoyer grundades år 1946 i Hamburg, Tyskland och ligger i framkant på den globala marknaden inom logistiska lösningar och finns på alla kontinenter. Företaget erbjuder skräddarsydda lösningar till sina kunder inom olika sektorer, som gas, livsmedel, mineralolja och kemikalier.

Hoyer har kontor i fler än 100 lände, använder fler än 1 200 lastbilar och fler än 1 700 påhängsvagnar för vägtransport. DAF är väl representerat i företagets fordonspark.

De nya dragbilarna kommer att vara stationerade i Tyskland, Nederländerna och Polen och därifrån vara verksamma genom hela Europa.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-26 11:30
Kategori: Okategoriserade
Taggar: DAF Hoyer Kemikalietransport Tankfordon