Foto: Rånäs Bruk Foto: Rånäs Bruk

EPSCement och Ekdahl Miljö i nytt lagerhanteringsavtal

EPSCement AB, Verksam inom tillverkning av byggmaterial baserade på expanderad polystyren (EPS), skriver i ett pressmeddelande att de har ingått ett avtal med Ekdahl Miljö AB för lagerhantering av sina produkter i Ljungby.

Det nya avtalet innebär att EPSCement AB väljer att använda Ekdahls moderna lageranläggning i Ljungby för att säkerställa snabb och smidig distribution av sina produkter till kunder över hela landet. Genom att samarbeta med Ekdahl Miljö stärker EPSCement sin logistikkedja och möjliggör en ännu bättre service till sina kunder, skriver företaget i pressmeddelandet.

– Efter noggrant övervägande har vi beslutat att fördjupa vårt samarbete med Ekdahl Miljö genom att använda deras lagerhanteringsfaciliteter i Ljungby. Ekdahl Miljö har ett välrenommerat rykte för sin höga standard och pålitliga service inom logistik, och vi är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna både våra företag och våra kunder, säger Joel Alex, vd på EPSCement.

Genom att outsourca logistiken till Ekdahl Miljö frigör EPSCement AB resurser som kan fokuseras på kärnverksamheten, vilket möjliggör ökad effektivitet och tillväxt.
– Ekdahl Miljö är stolta över att bli valda som logistikpartner av EPSCement AB. Vi ser fram emot att bidra till deras framgång genom att erbjuda våra logistikhanteringstjänster och skapa en smidig och effektiv logistikkedja för deras produkter, säger Madeleine Ekdahl, vd på Ekdahl Miljö AB.

Det nya samarbetet mellan EPSCement AB och Ekdahl Miljö träder i kraft den 1 mars.

Om artikeln

Publicerad: 2024-02-27 14:17
Kategori: Nyheter
Taggar: Ekdahl Miljö EPSCement Företagsnyheter