Genrebild. Foto: Proffs/arkiv. Genrebild. Foto: Proffs/arkiv.

Kriget till trots – Ukrainas största logistikmässa i Kiev

All-Ukrainian Logistician's Day är den största logistikmässan i landet. Kriget till trots kommer den att äga rum den 23–24 november i Kiev. Mässan samlar nyckelspelarna inom logistiken. En logistikmässa i Ukraina när krigstillstånd råder kräver att extra säkerhetsåtgärder vidtas.

Bland de 2 000 som förväntas vara på plats finns representanter för internationella och regionala logistikföretag, 3PL-aktörer, expressleveransföretag, speditionsföretag, lageroperatörer, tullmäklare och leverantörer av IT-lösningar och logistikutrustning. Förutom 60 utställare kommer även olika föredrag att hållas.

Allt detta sker mitt under kriget med Ryssland. Arrangörerna säger att det finns nödåtgärder på plats i händelse av att Kiev utsätts för mer beskjutning. Arrangörerna av logistikmässan har adresserat säkerheten.

I händelse av ett flyganfall eller nödfall kommer konferensdeltagarna omedelbart att evakueras till den underjordiska parkeringen, som har ett pålitligt monolitiskt betonggolv, ett till- och frånluftsventilationssystem, en autonom dieselgenerator, ett badrum och flera nödutgångar, för att garantera maximal säkerhet, skriver Trans.INFO.

Om artikeln

Publicerad: 2023-11-22 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: All-Ukrainian Logistician's Day Krig Logistikmässa Ryssland transportmässa Ukraina