Hydroscands hållbarhetsarbete ännu en gång på "prispallen". Hydroscands hållbarhetsarbete ännu en gång på "prispallen".

Hydroscand AB tog emot bronsmedalj av EcoVadis

Hydroscand har återigen tilldelats EcoVadis bronsmedalj för sitt hållbarhetsarbete. En utmärkelse och medalj som bekräftar att Hydroscand medvetet och aktivt arbetar för en hållbar affärsutveckling.

EcoVadis är en världserkänd hållbarhetsvärderings- och bedömningsplattform. EcoVadis är en helt oberoende organisation, som utvärderar och bedömer 21 hållbarhetskriterier inom fyra kärnteman: Miljö, Arbete och Mänskliga Rättigheter, Etik och Hållbar upphandling.

Mer än 85 000 företag globalt har utvärderats av EcoVadis. Genom att ge Hydroscand en bronsmedalj för andra gången ger det en bekräftelse på att Hydroscand uppfyller specifika hållbarhetskrav och visar ett engagemang för att främja en hållbar utveckling.

För Hydroscand är utmärkelsen inte bara en bekräftelse på deras nuvarande arbete utan också en drivkraft för dem att fortsätta sitt arbete för en än mer hållbar affärsutveckling.

Hos Hydroscand är man stolta över att ännu en gång få en bronsmedalj av EcoVadis.
– Det uppmuntrar mig och oss tillsammans som organisation att fortsätta vårt arbete, och satsa på hållbarhetsinitiativ för att främja positiva effekter både för miljö och samhälle. Det här är en utmärkelse som vi tillsammans på Hydroscand har förtjänat och kan ta åt oss äran över. Jag är oerhört stolt över alla medarbetare på Hydroscand, säger Pontus Nygren, vd på Hydroscand.

Om artikeln

Publicerad: 2023-10-10 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: EcoVadis Hållbarhetsarbete Hydroscand Klimat Mänskliga Rättigheter Miljö