Best Transport ökar expansionstakten och tillsätter två nya tjänster som ska hålla i taktpinnen när det gäller extern kapacitet, linjetrafik och Business2Warehouse (B2W). Till vänster Niklas Falk och till höger Patrik Löwendal. Best Transport ökar expansionstakten och tillsätter två nya tjänster som ska hålla i taktpinnen när det gäller extern kapacitet, linjetrafik och Business2Warehouse (B2W). Till vänster Niklas Falk och till höger Patrik Löwendal.

Best Transport ökar expansionstakten

Best Transport fortsätter sin expansion i Sverige. Last mile-bolaget, som har sikte på att bli Nordens ledande aktör inom snabba och hållbara leveranser, växlar nu upp arbetet med att utöka det geografiska erbjudandet och att addera tjänster och service i nya områden genom att tillsätta två nya tjänster som ska accelerera expansionsarbetet.

Målsättningen är kristallklar hos Best Transport: bolaget ska bli Nordens ledande aktör inom snabba och hållbara bud-, distributions- och last mile-uppdrag. Nu ökar transportbolaget expansionstakten och tillsätter två nya tjänster som ska hålla i taktpinnen när det gäller extern kapacitet, linjetrafik och Business2Warehouse (B2W).

Niklas Falk tillträder rollen som ansvarig för extern kapacitet i Sverige. Han ansvarar därmed för utvecklingen och kvalitetssäkringen av externa partners och franchisetagare. Niklas kommer även att aktivt arbeta med att utöka Best Transports nätverk av externa partners och franchisetagare i nya geografier.

Fredrik Löwendahl tillträder rollen som ansvarig för linjetrafik och B2W, vilket innebär att han ska säkerställa en väl fungerande och hållbar infrastruktur för gods mellan olika terminaler och från kund till Best Transports terminaler.

Om artikeln

Publicerad: 2023-05-10 14:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Best Transport Godstransport Lager Last Mile Logistik Vägtransport