DAF expanderar sin försäljningsorganisation norrut i Sverige

Nordic Truckcenter AB och STS Trailerservice har haft ett bra samarbete under en längre tid och utökar nu sitt samarbete i Norrland. Från och med april månad kommer STS Trailerservice ansvara för försäljningen i Luleå, Umeå och Sundsvall, vilket faller naturligt då STS har serviceverkstäder på dessa orter.
- Vi ser fram emot det utökade samarbetet och kommer bistå STS Trailerservice med support för att lyckas med försäljningar av lastbilar, säger Nicklas Sernevall, Försäljningschef på Nordic Truckcenter AB (NTC).

– STS ser fram emot att utöka samarbetet med NTC i Sverige ytterligare, inte bara med serviceverkstäder utan nu även förstärka DAF försäljningen med två säljresurser i norr, säger Tommy Johnsson som är STS chef för Försäljning, Marknad och Affärsutveckling.

Tommy förklarar att satsningen längs Norrlandskusten ligger rätt i tiden eftersom det görs stora industrisatsningarna inom den tunga industrin i regionen.
– Vi märker redan en stor efterfrågan av tunga fordon hos våra DAF verkstäder både i Sundsvall, Umeå och Luleå kopplat till de kraftigt ökande gods och varuflödena i norra Sverige.

Om artikeln

Publicerad: 2023-04-03 10:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Företagsnyheter Nordic Truckcenter STS Trailerservice