Åseda Truckmeet är en folkfest. Foto: Åseda Truckmeet. Åseda Truckmeet är en folkfest. Foto: Åseda Truckmeet.

Välkomna till Åseda Truckmeet 2023

Den 30 juni och den 1 juli är det åter dags för Åseda Truckmeet i Folkets Park. Förutom massor av fina lastbilar och andra fordon, blir det underhållning båda kvällarna och även något för barnen att roa sig med. Fritt inträde till utställningsområdet.

Förra året utvidgades området för att få plats med fler utställningsfordon och så blir det även i år. Huvudansvariga är åter Jesper Karlsson, Oskar Andersson och Christofer Sakshaug. Christofer berättar att biljetterna till utställningsplatserna släpps klockan 18.00 den 24 mars.
– Det gäller att vara på hugget eftersom biljetterna förra året såldes slut på mindre än fyra timmar, säger han.

Under utställningen blir det olika evenemang och under fredagskvällen under ”Två blyga läppar”, (nåja, så blyga är de nog inte). Lördagens artist är i skrivande stund inte helt klar varför vi får återkomma senare.

I anslutning till området finns en camping och inne på området finns det förtäring med fullständiga rättigheter. Inträde till den delen omfattas av entréavgift. Den som inte endast vill titta på fordonen kan finna mer information om biljettalternativ och de olika evenemang det bjuds på via utställningens Facebooksida.

Arrangörerna och Åseda hälsar alla välkomna till två dagars trevlig och underhållande samvaro.

Så här såg ett av eventen ut 2022. Vad månde det bli i år? Foto: Åseda Truckmeet.
Så här såg ett av eventen ut 2022. Vad månde det bli i år? Foto: Åseda Truckmeet.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-27 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Åseda Truckmeet Folkfest lastbilsutställning Två Blyga Läppar