lastbilsutställning

Listar alla artiklar taggade med: lastbilsutställning

Tunga gruppen gästade Malmby Truck Show

Yrkestrafikgruppen i Eskilstuna besökte Malmby Truck Show, men först skulle de låsa upp ett klampat ekipage trots att ingen sanktionsavgift för det otillåtna cabotaget hade inkommit. Kommer ekipaget att stå kvar?

Gothenburg Truckmeet laddar upp för Tånga Trophy i juli

GTM, eller till vardags Tånga Trophy, slår upp portarna mellan den 8-9 juli i år och önskar alla hjärtligt välkomna. På på lördagen står Dansbandskungen på scenen.

Åseda Truckmeet 2022

Åseda Truckmeet växer snabbt och i år firar man 5-årsjubileum. Förutom alla moderna lastbilar, kommer Dieseldofts Veteranare att ha med ett 30-tal fordon. Det blir diskussion och frågestund med Thomas Morell och Peter Lundgren och Kalmar-Johnny berättar om sina minnen från sin tid som chaufför på Mellanöstern. Gratis inträde till området.

Tånga Trophy Vårgårda – nu kör vi!

Efter pandemin och kriget i Ukraina till trots, är det full fart framåt för Tånga Trophy i Vårgårda i år den 8-9 juli!

Så väljer du rätt LED-ramp

I behov av ljusförstärkning på din bil? Thomas Hagert, produktchef på Strands Lighting Division reder ut begreppen och hjälper dig välja rätt i det breda och ibland förvirrande utbudet av LED-ramper.

Åseda Truckmeet firar 5-årsjubileum

Åseda Truckmeet 2020 äger rum den 26-27 juni och i år är det 5-årsjubileum. Eventet har blivit en verklig folkfest i Åsedas Folkets park och är även uppskattat av ortsbefolkningen. När man i söndags öppnade för anmälningar av fordon, tog det mindre än en timme innan samtliga platser hade bokats. Nytt för i år är samarbetet med veterangruppen Dieseldoft.

Första utställningen för Sandra gav blodad tand

Sandra Modin kör timmerbil på Brorssons Åkeri i Ramsele. Nu har hon ställt ut sitt arbetsfordon för första gången, men absolut inte för sista. Med tuff konkurrens från nyare ekipage, blev det inget pris i debuten på Midsweden Trophy i Gnarp, men nu väntar ytterligare två utställningar.

Truckstar Festival laddar upp för ny succéutställning

Truckstar Festival är Europas största årliga lastbilshändelse. 2019 års upplaga, den 39:e i ordningen, kommer att hållas den 27 och 28 juli på Assens TT Circuit där 2 200 lastbilar kommer att kunna beskådas.

Shine’N Star Tow Truck Beauty Contest – ”Skönhetstävling” för bärgningsbilar

Sju lyckliga bärgningsföretag vann hedervärda pris i 2018 års upplaga av Shine'N Star Tow Truck Beauty Contest, USA:s största av den här sorten, arrangerat av Ford Trucks och sponsrat av Tow Time Magazine. Årets 27:e upplaga av tävlingen hölls den 5 november.

Skåne Truckshow i Ljungbyhed slår nya rekord

Gemytliga och glada Skåne Truckshow i Ljungbyhed, slog förra helgen återigen rekord med antal fordon. Detta event kan ses som lastbilsutställningarnas Sweden Rock Festival, men utan överdriven alkoholkonsumtion. Här finns något för alla att se och göra.