Foto: Stobart/Ford Trucks. Foto: Stobart/Ford Trucks.

Stobart Europe utökar fordonsflottan med tio Ford F-Maxdragbilar

Börsnoterade brittiska åkeriet Eddie Stobart Europe har skrivit ett avtal med Ford Trucks i Belgien för tio nya Ford F-Maxdragbilar. Dragbilarna utökar fordonsflottan i Europa där de också kommer att rulla.

2021 berättade vi att Ford stärkte sin position i Europa. Och nu när Eddie Stobart Europe har beställt tio dragbilar av Fords F-Max, välkomnar man ett nytt lastbilsmärke i fordonsflottan.

När Ford Trucks etablerade sig i Belgien, följde Stobart Europe utvecklingen noggrant. ”Det här är verkligen kvalitetsprodukter. Vi har även förtroende öfr importören. Herman Noyens Trucks har också utvecklat mycket användbara tjänster för vårt företag och för våra chaufförer. Det här är en första leverans av tio Ford F-Max som vi omedelbart kommer att sätta in i trafik”, säger Raf Hustinx, vd för Eddie Stobart Europe.

Den aktuella modellen utsågs till årets bästa lastbil 2019, brättar Ford Trucks, Belgien.
– Modellen är uppskattad av förarna på grund av dess omfattande standardutrustning och av fordonsan chefer för den låga totalkostnaden, tillförlitlighet och kvalitet på hög nivå, säger Ford Trucks, Belgien.

Hytten är 2,5 meter bred och motorn som utvecklats av Ford Trucks är en 12,7-liters Ecotorq som utvecklar 500 hk och har ett vridmoment på 2 500 Nm. Skriver Trans.info.

Om artikeln

Publicerad: 2023-02-06 14:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Dragbilar Eddie Stobart Ford F-Max Ford Trucks Godstrafik Lastbilar Nyförvärv Stobart Europe Vägtransport