Foto: GeorgDerReisende, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons. Foto: GeorgDerReisende, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Tyskt bryggeri erbjuder rekryteringsbonus

Ett tyskt bryggeri baserat i utkanten av Kassel har annonserat om en bonus på motsvarande cirka 55 662 svenska kronor för alla lastbilschaufförer som skriver avtal med dem.

Kai Salzmann, som driver bryggeriet talade med lokalpressen och sade: ”Om vi ​​inte hittar nya lastbilschaufförer är hyllorna i butikerna snart tomma.”

Annonsen bryggeriet lade ut lyder: 55 662 kronor i rekryteringsbonus. Vi söker lastbilschaufförer. Bara ring, bestäm tid och få information!”

Det är ändå värt att notera att sådana erbjudanden kan te mindre attraktiva ut när det finstilta blir tydligt. Bryggeriet har exempelvi inte offentligt uppgett vad de ordinarie priserna är och under vilken tidsperiod bonusen ska betalas.

Dessa uppgifter är dock potentiellt bara ett telefonsamtal bort, så det skulle inte vara en överraskning om ett antal lastbilschaufförer gör förfrågningar om lediga tjänster, skriver Trans.info.

Om artikeln

Publicerad: 2023-01-25 14:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Anställningsbonus Bryggeri Chaufförsbrist