Best Transport fixar fossilfria julgransleveranser i storstäderna

Julen närmar sig med stormsteg och på söndag tänds det första adventsljuset runtomkring i Sveriges hus och hem. Lagom till att julstöket sätter igång rullar Best Transport ut med de första fossilfria julgransleveranserna från Svenska Granar till julfirare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Denna vecka börjar Best Transport att leverera svenskodlade julgranar från Svenska Granar i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag kan nu beställa och sedan få sin julgran levererad direkt till dörren.
– Vi ser ett ökat behov i hela landet av att klicka hem sin gran, därför känns det extra roligt att vi nu kan svara upp mot det behovet ytterligare. Vår ambition är att människor ska slippa bära hem sin gran och få människor att göra sitt julgransköp på nätet. Vi är övertygade om att samarbetet med Best Transport kommer göra våra kunder nöjda, säger Shan Druvlöf, Operativt ansvarig på Svenska granar.

– Under de närmsta veckorna kommer vi på Best Transport att leverera mängder av små julklappspaket till svenska konsumenter. Men vi tycker också att det är viktigt att kunna erbjuda bekväma hemleveranser av mer skrymmande varor, något som vi är ganska ensamma om inom last mile-branschen. Det känns fint att vi med våra hållbara leveranser för Svenska Granar nu får bidra med ytterligare julstämning till Sveriges storstadsbor, säger Niklas Knight, Koncernchef på Best Transport.

Tillsammans med Svenska Granar tar Best Transport också ansvar för att hämta upp julgranen när julen firats ut. Julgranen hämtas upp utanför dörren och levereras sedan till närmsta energiverk för att sedan bli till fjärrvärme.

Om artikeln

Publicerad: 2022-11-22 13:45
Kategori: Nyheter
Taggar: Best Transport Fossilfria transporter Julgransleveranser