Kuehne+Nagel Sverige 50 år

För 50 år sedan började Kuehne+Nagel Sverige erbjuda logistiktjänster till lokala kunder. Organisationen har genom åren tagit en stark position på den svenska marknaden inom kontraktslogistik och speditionsdivisionerna flyg, sjö- och vägtransport. Nu ser man fram emot ytterligare 50 år med fokus på hållbar logistik.

I oktober hålls jubileumsfirande för kunder i Malmö, Göteborg och Stockholm. Interna och externa talare från branschen kommer att gästa evenemangen och berätta mer om sitt hållbarhetsarbete. Den svenska organisationen har tillsammans med sina kunder tagit betydande steg för att minska sina CO2-utsläpp, bland annat genom samarbeten för användning av andra generationens biobränslen.

Utöver fokus på hållbar logistik, värnar Kuehne+Nagel AB även om att var en bra arbetsgivare för att attrahera talanger. Under de senaste fem åren har företaget lyckats fördubbla sin personalstyrka och har dessutom blivit listade som en av Sveriges främsta arbetsgivare vad gäller karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Kuhne+Nagel har under de senaste fem åren fördubblat sin personal.

Kommande evenemang som anordnas kommer att ha fokus på hållbar logistik.

Helgi Ingólfsson, vd, kommenterar: ”Jag ser fram emot att fira denna milstolpe tillsammans med kollegor, kunder, branschexperter och leverantörer som tillsammans med oss väljer att arbeta för en hållbar och innovativ logistikbransch.”

Om artikeln

Publicerad: 2022-09-27 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Gods Godsterminal Hållbar Logistik Jubileum Kuhne+Nagel Sverige Vägtransport