På bilden från vänster ser vi Jonas Björk, Per Ringqvist och Filip Ohlsson På bilden från vänster ser vi Jonas Björk, Per Ringqvist och Filip Ohlsson

SlangExpress växlar upp i Norrköping

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress, fortsätter att växa kraftigt. De servicebussar som redan rullar, får så många uppdrag att Hydroscand nu har valt att utöka tjänsten ytterligare, denna gång satsar företaget på Norrköping.

Intresset för SlangExpress i Norrköping har ökat kraftigt, något som Hydroscand nu har svarat på genom att utöka servicegraden. Sedan några veckor tillbaka rullar därför ytterligare en SlangExpress-buss i området.

Per Ringqvist, regionchef Östergötland/Södermanland på Hydroscand, säger att det känns bra att de nu kan möta det växande behovet av mobil slangservice som de ser i Östergötland.
– Den nya servicebussen blir ett bra komplement till våra befintliga servicebussar och butiker i regionen. Det innebär att vi nu kan hjälpa ännu fler kunder i fält, säger han.

Hydroscand har sett en tydlig ökning i efterfrågan av både akuta slangbyten och förebyggande underhållsarbeten. Jonas Björk är samordnare SlangExpress Östergötland/Nyköping på Hydroscand håller med oRingqvist och menar att allt fler ser nyttan i att ta hjälp av SlangExpress i förebyggande syfte.
– Det gäller både små och stora företag som behöver hjälp med allt från mindre underhållsarbeten och diagnostik, till större planerade underhållsstopp på exempelvis industrier, säger han.

Även om SlangExpress är mest kända för akuta slangbyten märker de att intresset för att agera innan olyckan är framme blir allt större. Kunderna förstår vinningen i att planera förebyggande underhåll för att undvika kostsamma, oplanerade driftstopp.

Den nya SlangExpress-bussen har redan börjat rulla i Norrköping med omnejd och bemannas av Hydroscands servicetekniker Filip Ohlsson.

Om artikeln

Publicerad: 2021-12-10 09:34
Kategori: Nyheter
Taggar: Fordon Hydraulik Hydroscand SlangExpressen transporter