Foto: Krone/Youtube Foto: Krone/Youtube

Ny typ av containerchassi från Krone på den svenska marknaden

Krone Box Liner FS 10 är ytterligare en i raden av innovativa lösningar på containerchassi. Krone Box Liner FS 10 är ett skjutbart containerchassi, från börjat anpassat för den engelska marknaden, som nu lanseras även i Sverige.

Containerchassi FS 10 är ett mekaniskt skjutbart chassi som klarar 1×20 centrerat eller baktill, 2×20, 1×30, 1×40 och 1×45 containers.

Krone containerchassi, även kallat Box Liner, finns i många olika modeller såsom till exempel svanhals, raka chassin, korta och långa versioner för 20 – 45 fot containrar, samt universellt chassi för alla typer av containers inklusive kort och lång tunnel eller utan tunnel.

Om artikeln

Publicerad: 2021-12-09 15:24
Kategori: Nyheter
Taggar: Box Liner Krone Produktnyheter