Elgiganten etablerar ett logistiknav nära Fredericia. Elgiganten etablerar ett logistiknav nära Fredericia.

Elgiganten etablerar logistikcentrum nära Fredericia

Elgiganten öppnar den 15 september ett logistiknav på 2 000 kvadratmeter i Taulov Dry Port nära Fredericia i Danmark. Genom att ha ingått ett hyresavtalet med Taulov Dry Port, kan Elgiganten se fram emot att bli en del av ett toppmodernt lager- och logistikcenter där flera stora detaljhandels- och livsmedelsföretag samt logistikföretag under 2021 har placerat sina lager och distribution i de nybyggda lagren.

Elgigantens nya logistiknav kommer att vara en del av ett av Danmarks största transport- och logistikcentra där företag och transportörer får stora fördelar inom logistik på grund av det centrala läget.

Sedan de första 60 000 kvadratmetrarna av lager- och logistikbyggnaden färdigställdes i början av 2021, har efterfrågan varit mycket hög. För att möta den växande efterfrågan från marknaden, planeras nästa stora utbyggnad på 60 000 kvadratmeter att stå klar i slutet av 2022.

Det centrala läget i Triangelområdet nära motorvägsnätet, gör att Elgiganten från sitt nya lager kan optimera logistiken i förhållande till kunderna på Fyn och i Syd- och Mittjylland. Byggnaden kännetecknas av hög takhöjd, moderna faciliteter och lättillgänglighet från motorvägsnätet.

Om artikeln

Publicerad: 2021-08-17 09:15
Kategori: Nyheter
Taggar: Elgiganten Fredericia Logistikhub Logistiknav Taulov Dry Port