Foto: Schmitz Cargobull.

500 Schmitz Cargobull-dollys redan levererade

Schmitz Cargobull är stolta över framgångarna deras dolly har och redan har 500 dollys av den nya modellen beställts och levererats. Modellen passar bra till 25,25m-ekipage och särskilt bra för de 31,5 meter långa EcoDuo-kombinationerna.

Dollyn är, precis som deras trailers, baserad på Scmitz Cargobulls modulsystem. Med flexibel luftfjädring och ROTOS – växellådan och Multi Ride High, kan dollyn användas till såväl standard- och megatrailers. Det finns även flera dragstångsalternativ.

Konceptet har redan godkänts I Skandinavien och det pågår tester I Spanien och Nederländerna.

Foto: Schmitz Cargobull.
Foto: Schmitz Cargobull.

Om artikeln

Publicerad: 2021-08-12 13:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Dolly EcoDuo Schmitz Cargobull Trailer