Foto: Peugeot

Peugeot öppnar för förtursbokning av helelektrisk Partner

Nya Peugeot e-Partner är presenterad. Och den 100 procent elektriska transportbilen har fått ett strålande mottagande. Nu släpper Peugeot de 500 första svenska produktionsplatserna för förtursbokning.

Patrik Hansson, transportbilsansvarig för Peugeot Sverige, förklarar att det har varit ett fantastiskt mottagande av nya Peugeot e-Partner på den svenska marknaden.
– Flera kunder har själva önskat att få boka produktionsplatser i ett tidigt skede. Nu väljer vi att möta dessa önskemål, säger han.

– Därför släpper vi nu de 500 första produktionsplatserna till ett exklusivt lanseringserbjudande. Dessutom väljer vi att belöna det tidiga intresset med en förtursrabatt på 10 000 kronor.

Nya Peugeot e-Partner erbjuder en räckvidd på upp till 275 kilometer (WLTP) utan att kompromissa med lastvolymen, som är densamma som i den uppskattade versionen med förbränningsmotor.

Med en lastvikt på upp till 800 kg och en dragvikt på upp till 750 kg klarar nya Peugeot e-Partner alla uppdrag – med 0 gram i CO2-utsläpp.

Nya Peugeot e-Partner kommer att lanseras på bred front i Sverige under hösten.

Priset för den helelektriska bilen kommer att starta på 329 900 kronor (lanseringspris, innan avdragen klimatbonus på upp till 70 000 kronor). Då ingår dessutom laddbox inklusive 11 kW fast laddkabel, installation och serviceavtal.

Om artikeln

Publicerad: 2021-07-09 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Alternativa bränslen Eldrift Fordonsnyheter Helelektrisk Miljö Peugeot e-Partner