Foto: Budi

Budi säljer 70 Fazer-lastbilar

Auktionsföretaget Budi har fått i uppdrag av Fazer att sälja drygt 70 av deras moderna Euro 6 lastbilar. Detta med anledning av att Fazer Bageri upphör med den egna distributionen i Sverige och därmed kommer hela lastbilsbeståndet på 250 fordon att avvecklas, vilket troligt är Sveriges största lastbilsavyttring i närtid.

Lastbilarna finns över hela landet och via Budis samarbetskanaler så hanteras allt lokalt för att minimera transporterna, vilket är bra för miljön, och underlättar även för intressenter att inspektera lastbilarna.

Alla bilar testas innan försäljning för att säkerställa funktion och varje lastbil ”varudeklareras” för att underlätta för alla intresserade.

Om artikeln

Publicerad: 2021-06-29 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Auktioner Budi Fazer Företagsnyheter