Från vänster ägare och vd för Trux, Kjell Jonsson, Ulf Göransson tillträdande platschef och till höger Hans Olsson som är avgående platschef. Från vänster ägare och vd för Trux, Kjell Jonsson, Ulf Göransson tillträdande platschef och till höger Hans Olsson som är avgående platschef.

TRUX har fått ny platschef – Ulf Göransson

Ulf Göransson säger att han verkligen ser fram emot att få jobba med Trux. - Det känns otroligt kul och spännande, säger han. Den 1 mars tillträdde han som ny platschef efter Hasse Olsson som går i pension.

[pro_ad_display_adzone id=”46569″]

 

Hasse Olsson kommer att vara kvar i två månader och coacha Ulf Göransson. Han har många års erfarenhet av branschen, vilket kommer att bli en bra introduktion för hans efterträdare.

Ulf själv har lång erfarenhet av tunga fordon. Förutom att han är uppväxt i en åkarfamilj, var han under många år säljare på ExTe i Färila.
– Jag jobbade både på den nordiska och mellaneuropeiska marknaden och innan jag tog steget över till Trux, jobbade jag även något år i bilhandeln med försäljning av tunga fordon för både gods och virkestransporter. Förutom alla erfarenheter och kunskaper, har jag fått ett brett kontaktnät bland åkarna. Många vet redan vem jag är, säger han.

Under sin tid på ExTe samarbetade de mycket med Trux på mässor, Road shows och andra aktiviteter.
– För mig känns Trux som ett familjeföretag. Även om det är ett nytt gäng för mig känner jag ju flera sedan tidigare. Just nu ligger fokus för mig att komma in i företaget och lära mig hur de jobbar, avrundar Ulf Göransson.

[pro_ad_display_adzone id=”221″]

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-02 11:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Lastbilsstyling Lastbilstillbehör Trux