DAF introducerar en ny kollektion med DAF-varor som innehåller kläder och tillbehör för män, kvinnor, barn och företag.

Ny DAF-varukollektion i nya webbutiken

En helt ny varukollektion i en helt ny onlinebutik. I den specialutformade nya DAF-kollektionen finns ett brett utbud av praktiska, snygga och högkvalitativa artiklar för män, kvinnor och barn både för informella aktiviteter och för affärsaktiviteter.


DAF-kollektionen 2021 består av snygga och praktiska kläder, från t-shirts, polotröjor och huvtröjor till kepsar, jackor och strumpor. Det finns även ett stort utbud av tillbehör som robusta väskor, solglasögon, klockor och lyxiga, slitstarka DAF-skinnprodukter.

I barnkollektionen ingår kläder, roliga fönsterklistermärken, kepsar, gosedjur och babyartiklar. Utbudet av företagsartiklar omfattar bland annat en serie bärbara datorer, pennor, laddningstillbehör och trådlösa öronsnäckor.

I DAF:s onlinebutik finns 18 modeller i olika skala från både Tekno och WSI. I det detaljerade sortimentet ingår släpvagnar, lastbilar, en tippvagn, låglastare och ett bärgningsfordon. Särskilt iögonfallande är den detaljerade 1:50-modellen av den klassiska DAF A1600 och en 1:50 svart XF-dragbilen i begränsad utgåva.


Om artikeln

Publicerad: 2021-03-04 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: DAF Online-butik Varukollektion