JB Trailer levererar ny bärgningsbil

JB Trailer AB levererar en DAF LF komplettbil med bärgningsbyggnation till ett bärgningsföretag med framtidstro.När 08 Bilbärgning som är åtgörare för Falck Räddningskår i Stockholmsregionen skulle investera i fler bärgningsbilar, föll återigen valet på en komplettbil från JB Trailer AB.

JB Trailers modell av bärgningsbyggnation som byggs på ett DAF LF chassi, gör att det blir den bästa lastvinkeln och ett mycket smidigt arbetsfordon, enligt JB Trailer som tillägger att de är den största leverantören av bärgningsfordon de senaste 3 åren på den svenska marknaden. Med tanke på hur Q1 2021 har inletts, ser de att trenden troligtvis kommer att fortsätta.

Mattias Blomberg, vd för JB Trailer AB är glad över att deras kunder återkommer när det är dags för att utöka fordonsflottan.
– Det här är den fjärde bärgningsbilen vi levererar till 08 Bilbärgning vilket vi ser dom ett bevis på att vi har tagit fram en bärgningsbil som kunderna är nöjda med, säger han.

Gert ”Nutte” Törngren, vd för 08 Bilbärgning AB, säger att valet åter föll på JB Trailer eftersom man varit nöjd med servicen och produkterna under åren som gått.

JB Trailer firar 20-årsjubileum i år och samarbetar med Eurotechnik där byggnationerna tillverkas. Eurotechnik har tillverkat bärgningsbilar i 35 år.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-01 08:07
Kategori: Nyheter
Taggar: 08 Bärgning Bilbärgning DAF JB Trailer