Besikta Bilprovning fortsätter att utöka sitt stationsnät och gör flera nyetableringar i norra Sverige under 2021 och meddelar nu att Boden kommer nu att få ett nytt och säkert alternativ för sin besiktning.

Besikta Bilprovning öppnar i Boden

Stationen i Boden kommer att öppna på Sturegatan 11 och kommer att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, och släp upp till 3500 kg samt MC. Kunder kommer att ha möjlighet att boka tid för besiktning eller komma på drop-in.


Besikta vill ge invånarna i Boden ytterligare ett alternativ till att besikta sitt fordon där fokus och styrkan ligger i kunnig personal som ger service i världsklass, stort kundfokus och en stor tillgänglighet.

Etableringen i Boden ligger i linje med Besiktas strategi att vara nära kunderna, något som tydliggörs i Besiktas paroll ”Alltid nära dig” och beräknas öppna under andra kvartalet 2021. Stationen kommer att öppna på Sturegatan 11.

Om artikeln

Publicerad: 2021-03-08 10:37
Kategori: Nyheter
Taggar: Besikta Bilprovning Boden Lastbilar