Vill du representera branschen i Sveriges största finanstidning?

Digitalisering, automatisering, global konkurrens och dessutom en pandemi. Transportbranschen genomgår just nu en förändring. Transportföretagen söker nu efter medlemmar som vill berätta sin historia och därigenom visa upp goda exempel på branschens förändringsresa. Representanterna kommer att ges utrymme i Sveriges största finanstidning.
Chaufförspodden – Exklusivt


Det har varit en minst sagt prövande tid för stora delar av transportnäringen, i synnerhet för passagerartransporter. Samtidigt pågår sedan flera år tillbaka en större branschförflyttning där nya konsumentvaror, ökade hållbarhetsmål, digitalisering och andra faktorer ritar om kartan. Mitt i allt detta står alla de bolag i Sverige som förflyttar passagerare och gods och som dagligen arbetar för att hålla samhället i rörelse.

Mychele Östman, kommunikationschef på Transportföretagen.
– Vi är Sveriges tuffaste bransch och klarar av det mesta. Nu måste vi berätta om vad våra medlemmar har åstadkommit”, säger hon.

Det är också bakgrunden till den kampanj som Transportföretagen nu lanserar under namnet Från A till B – en bransch i förflyttning, och som syftar till att visa upp goda exempel på bolag som hittar nya lösningar, marknader och som ligger i framkant. De utvalda medlemsföretagen kommer sedan att ges utrymme i Sveriges största finanstidning.

Mychele Östman avrundar med att säga att man vet att det finns hundratals berättelser där ut som förtjänar att lyftas fram och man kommer att se till att en handfull kommer ut brett för att stolt representera hela branschen.

För att delta ska bolagen skicka en kort motiveringen till varför de är en god representant för transportbranschen till kommunikation@transportforetagen.se, därefter kommer representanter att väljas ut och kontaktas.

Bedömningen görs löpande då branschen kommer att visas upp i flera nummer under året, men bolag uppmanas att skicka in så snart som möjligt för att öka sina chanser att synas.

Läs mer om kampanjen här.

Budi 2021

Om artikeln

Publicerad: 2021-02-22 11:10
Kategori: Nyheter
Taggar: Finanstidning Transport Transportföretagen